avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... de ce trebuie sa platim pentru greselile altora
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

de ce trebuie sa platim pentru greselile altora

parintii mei au primit o notificare conform careia trebuie sa returneze toti banii primiti de la APIA pentru terenuri din anii 2008 -2009,la baza acesteia fiind explicatia ca masuratorile nu au fost corecte...masuratorile fiind facute de primarie.....ce e de facut?tatal meu a primit subventii pentru pamanturi pe baza actelor,eliberate de primarie,si in urma masuratorilor facute de cei doi consultanti de la APIA!DE CE TREBUIE SA RETURNEZE BANII DACA NU A FOST GRESEALA LUI,??
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 19:23, 24 Martie 2013
sunteti sigur ca masuratoriile le-au facut cei de la primarie?
Cunosc cazuri ale functionariilor de la primarii,in care nu au timp ptr a masura etc. Cei de la primarie de fapt intreaba pe proprietarul terenului,cati mp de teren are,cati mp teren lucreaza,etc,iar apoi elibereaza adeverinta conform spuselor celui care declara.
Mai precis:
Tatal dvs poate a mers la primarie,a declarat o suprafata de mp la primarie ptr a cere o adeverinta catre APIA,iar functionarii i-au eliberat adeverinta conform declaratiilor tatalui dvs cu suprafata de teren specificata de tatal dvs,iar apoi intre timp.....consultatii de la APIA au vazut falsuri dupa verificari.

Nu sunt sigur daca asa s-a petrecut si la dvs,dar va intreb: Au masurat cei de la primarie sau cei de la primarie au scris in adeverinta cea ce a declarat tatal dvs?

Stati de vb cu tatal dvs,si vedeti care a fost situatia reala.

Toate declaratiile facute de un detinator de teren se fac in fata functionarului de la primarie,iar functionarul noteaza aceste date / declaratii in registrul agricol.
Ultima modificare: Duminică, 24 Martie 2013
Tarzan2012, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla cine îmi ia subvenție de la apia pe pământurile moștenite? giv giv Buna ziua. Am mostenit diverse suprafete de teren de la tatal decedat si de la fratii bunicului cand mostenitorii acestuia au dezbatut mostenirea prin ... (vezi toată discuția)
Arenda popescuginel popescuginel Va rog sa imi spuneti care sunt riscurile pe care mi le asum atunci cand iau o suprafata de teren in arenda! Ca sa explic mai bine: am intrebat un functionar ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta de la registrul agricol! xander123 xander123 Functionarii unei primari refuza dreptul unei batrane la o adeverinta de la registrul agricol motivand faptul ca are restante la impozitul pe casa si teren. ... (vezi toată discuția)