avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aviz inchiriere spatiu domeniu public Piata Unirii, ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aviz inchiriere spatiu domeniu public Piata Unirii, Bucuresti

Buna seara,
Doresc sa-mi infiintez o firma in aceasta primavara - un SRL mai exact, pentru productia si comercializarea langosilor. Toata activitatea doresc sa o desfasor intr-un chiosc din termopan dotat si utilat pentru acest tip de activitate.

Acum intrevine partea cea mai grea...sediul social o sa fie in Timisoara (aici am domiciliul) si langoseria doresc sa o deschid in Bucuresti, in Piata Unirii (in Piata Amzei mi s-a spus ca nu am voie sa fac comert stradal)

Intrebare: ce trebuie sa fac ca sa obtin aviz de inchiriere spatiu domeniu public de la primaria sectorului 3?
Cel mai recent răspuns: sc vox legis corp srl , Consilier juridic 21:43, 24 Martie 2013
simplu o cerere la autoritatea respectiva (primaria sect. X) si apoi (daca e cazul) obtinerea autorizatiilor necesare functionarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru comert stradal sisafresh sisafresh MA POATE AJUTA CINEVA CU INFORMATII CONCRETE DESPRE INCHIRIEREA(CONCESIONAREA) UNUI SPATIU STRADAL SAU IN UNUL DIN PARCURILE DIN BUCURESTI?MENTIONEZ CA AM FOST ... (vezi toată discuția)
Aprobarile necesare pentru vanzatorul ambulant mirela 20 mirela 20 Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, ... (vezi toată discuția)
Autorizare amplasare constructie mihaela silvia mihaela silvia Buna seara,sunt proprietara unui spatiu comercial,avand ca si vecin domeniul public aflat in administrarea unei Piete Publice (este o societate pe actiuni,nu ... (vezi toată discuția)