avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita- ce bunuri pot face obiectul ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita- ce bunuri pot face obiectul executarii ?

Buna seara,

Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva sfaturi si/sau informatii in legatura cu urmatoarea problema:Nu mi-am achitat cateva facturi la o firma si s-a ajuns la judecata dar nu m-am prezentat,iar acum am ajuns la cazul Incuviintare Executare Silita,cerere care a fost admisa pe data de 20.03.2013,dar inca nu am primit nimic in scris.In solidar cu mine in acest caz este si sotul meu.Ce se va intampla mai exact in acest caz?Se poate sa ni se blocheze conturile din banca,sa ne opreasca veniturile fara nici un anunt?Pot intra peste noi in casa sa ne ia din bunuri(specific ca apartamentul in care locuim nu e pe numele nostru)?Va multumesc mult si astept raspunsurile dvs!
Cel mai recent răspuns: boryxela , utilizator 23:37, 25 Martie 2013
veti primi o somatie de la executor cu un termen (de regula 1 zi) in care sa achitati, iar daca nu puteti fiti executati silit pe bunuri, venituri samd.
Poprire pe 1/3 din venituri, pe conturile bancare, vanzare a bunurilor pe care le aveti in proprietate daca e cazul.
Pacat ca nu v-ati inteles cu firma sa platiti inainte sa se ajunga la judecata si executare, aveati de plata mult mai putin.
Vom mai putea pleca din tara pentru a merge la munca daca suntem in cazul de executare silita?Intreb deoarece avem doua contracte de munca pentru anul acesta incepand cu luna Iunie.Va multumesc!
Ve-ti putea pleca din tara. Executarea silita se refera la veniturile si bunurile imobile/mobile din patrimoniul Dvs. Mergeti la biroul executorului judecatoresc si propuneti o solutie amiabila, un angajament de plata, prin care sa achitati esalonat debitul!
Va multumesc foarte frumos pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dany3377 dany3377 Buna ziua. Am un credit restant cu peste 90 de zile, la un IFN. In urma acestor restante am incheiat un acord de plata, reesalonare a sumei datorate. Am ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt un credit de nevoi personale fara ipoteca olix olix Buna ziua! Am nevoie de putin ajutor intr-o problema mai delicata. In anul 2006 a fost creat un credit pentru nevoie personale de aprox 9.000 e. Timp de 2 ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita Crys3008 Crys3008 Dacă am executare pe conturi dar am vb cu cei de la bancă sa fac un angajament scris de plata , daca acestia sunt de acord anunță executorul si mi se ... (vezi toată discuția)