avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

am o nelamurire.In anul 2011 am cumparat o masina din italia, am avut proces a inmatricula masina fara taxa auto, acum 2 sapt am primit si hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila pt a putea inmatricula masina.ieri am mers sa intocmesc dosarul pt inmatriculare la politie(am facut rar adik identificarea, chiatte platite, impozit) am ajuns la politie cu dosarul complet si surpriza ca nu imi poate inmatricula masina , ca trebuie sa vorbeasca cu juristul de la prefectura sa vada ce zice, dar eu am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, ce pot face in acest caz?eu am zis sa ma duc la prefectura sa ma lamureasca si pe mn?si sa imi dea o adresa catre inmatriculari politie sa pot sa imi iau numerele....
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 22:06, 29 Martie 2013
Dacă hotărârea este definitivă şi serviciul înmatriculări refuză îndeplinirea dispoziţiilor instanţei de a efectua înmatricularea, puneţi hotărârea în executare silită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere acte masina ancagheorghiu ancagheorghiu am cumparat o masina dintr-un targ de masini rulate, iar cand am mers sa o inmatriculez mi s-a comunicat ca nu pot sa-mi elibereze numere definitive din cauza ... (vezi toată discuția)
Transcriere autoturism si pastrare numar inmatriculare holymerden holymerden Pentru a transcrie un autoturism (in urma unui proces de partaj si a unei hotarari judecatoresti) ce trebuie facut, care sunt pasii ? Pot merge doar cu ... (vezi toată discuția)
Vw polo sub sechestru in italia Petrica Popa Petrica Popa In 31 august 2018 am Cumparat o Masina VW polo cu numere rosii provizorii de Bacau si RAR efectuat in Bacau in 30 August. Am facut toate actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)