Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchidere srl

Cum as putea inchide un srl daca unul dintre asociati a decedat si nu pot da de mostenitori. Cei de la Registrul Comertului mi-au spus ca nu au ce face pana nu am un certificat de mostenitor. Am incercat sa dau de mostenitor, prin adrese la ultimul domiciliu, la politie, inca o adresa la domiciliul care mi l-a dat politia!
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 15:47, 25 Februarie 2009
Eu as face adresa la primarie sa vad daca s-a dezbatut mostenirea si apoi la politie pentru aflarea domiciliului mostenitorilor.
ghola a scris:

Eu as face adresa la primarie sa vad daca s-a dezbatut mostenirea si apoi la politie pentru aflarea domiciliului mostenitorilor.

La politie am facut adresa, mi-au raspuns si am trimis o adresa la domiciliul indicat de ei. Si daca fac adresa la primarie si-mi raspund, dupa asta ce fac, cu toate adresele ?
Mai puteti afla si de la Camera Notarilor Publici, daca s-a deschis o succesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale doinafl doinafl Sunt asociat intr-un SRL cu 30%, persoana care detinea 70% si era totodata administratorul societatii a decedat. As dori sa aflu ce trebuie sa fac pentru a ... (vezi toată discuția)
Vrem sa inchidem o societate Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Am vrea sa inchidem o societate comerciala, SRL, pentru ca nu mai este profitabila! Problema cu care ne confruntam este ca sunt 4 asociati, actul aditional ... (vezi toată discuția)
Deces asociat si administrator Loredana_84 Loredana_84 In cadrul unui SRL, unul dintre asociati, care avea si calitatea de administrator a decedat. S-a facut succesiunea dupa moartea acestuia. Partile sociale ale ... (vezi toată discuția)