avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de inchiriere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de inchiriere

As vrea sa inchiriez un imobil, ca sa deschid acolo un magazin. Insa acel imobil este girat la banca, si chiar se liciteaza. In acest caz pot sa fac contract de inchiriere sau contract de comodat cu proprietarul? sau deja impbilul nu mai este al proprietarului?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 08:48, 3 Aprilie 2013
Buna ziua,

Riscati sa platiti si sa fiti data afara pentru ca acel contract de inchiriere nu va fi opozabil adjudecatarului spatiului.
Nu va sfatuiesc sa incheiati un astfel de contract de inchiriere.
Asta inseamna ca pana sa cumpara cineva prin licitatie acel imobil, eu pot folosi? Dar ar fi legal sa inchei acest contract de inchiriere/comodat, sau proprietarul nu are dreptul? Va multumesc
Doamna, am vazut hotarari ale instantei care spun ca e legal. Deobicei banca inscrie interdictie de inchiriere in CF.

Eu spun ca nu prea e legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contr v/c cu plata in rate - cine e proprietar lrcos lrcos Am in fata un ctr de V/C cu plata in rate - ultima rata fiind in 2017. exista o clauza care prevede :"ctr de fata va fi pus in executare dupa incheierea ctr ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma zolipanu zolipanu Doresc sa-mi deschid o firma intr-un apartament proprietate personala care este girat catre un credit! Doresc sa stiu ce trebuie sa fac daca trebuie sa cer ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comercial ipotecat nirodus nirodus Buna ziua, As avea si eu o intrebare. Am un spatiu dintr-un imobil ipotecat la Banca si doresc sa-l inchiriez si sa notez contractul de inchiriere in CF. In ... (vezi toată discuția)