avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nerespectarea unui act notarial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nerespectarea unui act notarial

Am un scandal cu un vecin nu vrea sa mi cedeze un pod de la casa noi fiind proprietari comuni pe aceeasi casa dar cu intrari separate avem un act de iesire din indiviziune cu schita facut la notar dar pana acum ceva timp in urma aveam aces la acel pod si neam certat si nu ma mai lasa sa intru pe podul meu inchizandul si nici actul si schita nu mai vrea sa o recunoasca. Va rog sa mi spuneti unde sa ma duc la politie ca sa parcurg toate etapele fara sa ajung in tribunal decat dc nu se poate altcumva. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 4 Aprilie 2013
ssosso, utilizator
Cel mai recent răspuns: wirtej , utilizator 10:01, 5 Aprilie 2013
podul este numai al dvs sau este comun? puteti face o plangere la politie
si podul este comun dar despartit printr o schita dar o camera din pod este la el si mia inchis podul ca nu mai am acces acolo dar pana acuma nu am avut probleme asa ca intre vecini acuma sa fc rau si nu ma lasa dc am nevoie sa schim o tigla sau altceva nu mai am pe unde intra decat pe acoperis avem acte care ne despart schita act notarial unde spune ca nu vom mai avea pretenti uni fata de ceilalti dar el nu vrea sa o mai recunoasca
Il puteti reclama penal pentru tulburare de posesie.
MonicaHanganu a scris:

Il puteti reclama penal pentru tulburare de posesie.


sunt in situatie asemantoare.
plingerea penala zace de doi ani, punga mea ii mica.
-o onorata instanta a radiat casa scarii la o casa ,asa ca la pod sau acoperis ajungi cu elicopterul si daca stai la etaj urmeaza ani de procese ca sa poti intra in propria-ti locuinta si asta cu ajutorul onoratei instante care se plinge ca aree multe dosare si nu stie cum sa mai faca fata la volumul mare de lucru pe care ea si l-a creat.
-daca ai bunuri comune accesorii ale bunului principal in cota ideala trecute in CF instanta le radiaza pe motiv ca initial cind casa nu era impartita pe apartamente nu erau prevazute bunuri comune #-o, dupa ce casa s-a impartit pe apartamente nu sunt luate in considerare bunurile comune cica apartin bunului principal initial si nu pot fi atribuite celorlante apartamente, (cit de naivi suntem cind cumparam credem ca asa va fi) asa ca nu ai aces la etaj daca stai acolo,acoperis, cosuri de fum, canalizare ,intrare in casa etc.
- instanta a hotarit ca in extrasul de CF bunurile comune in 1950 nu erau prevazute, asa ca nu pot fi impartite in cota ideala conform suprafetei apartamentului- asa s-a hotarit !
si cica noi traim intr-o tara normala cu stat de drept ,unde proprietatea i-ti este garantata si ocrotita dar cu conditia sa nu dai de un reclamant cu punga intelectuala plina care e dispus sa o imparta cu cei ce-l ajuta "legal" sa te forteze in timp sa-ti iei bagajele si sa-i vinzi lui pe nimica ca doar drepturile din CF ti-au fosr radiate,sterse asa ca ai un drept de proprietate handicapat care nu valoreaza mare lucru.
-justitia v-a triumfa ca este impartiala ,nu tin cont de extrasul CF si contractul de C-V, alea sunt mofturi care nu pot fi luate in considerare, important este ce crede onorata instanta in functie de stimulentul....intelectual de moment, altfel nu se explica cum dintr-un drept si titlu pe care-l ai ajungi un milog pe banii tai la discretia unuia cu punga intelectuala plina, chiar si daca esti aparat de legi in vigoare, dar care i-si pierd valoarea cind onorata instanta vede doar in zona stimulata ...intelectual, ca n-am probe in acest sens, am numai legi amarite in vigoare care n-au valoare, -valoare nu este cea ce cred eu, valoarea este alta pe care eu nu o vad prin prisma onoratei instante,care nu raspunde de hotaririle date decit cu eventual 5% din salariu, aia nu-i valoare, punga mea intelectuala nu-i pe masura intalegerii instantei.
parerea mea.
Ultima modificare: Vineri, 5 Aprilie 2013
wirtej, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa curte comuna ( doua familii) Duca Sergiu Duca Sergiu In situatia in care locuim 2 famili intr-o curte , eu locuiesc la parter si vecinii la etaj. Intrebarea mea este ; Am vreo obligatie material finaciara fata de ... (vezi toată discuția)
Acoperis comun la casa cu trei familii gabimoldo gabimoldo Buna seara,as dori sa stiu ce se poate face in urmatoarea situatie: O casa are parter si doua nivele ,locuita de trei familii diferite fiecare ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis, fara asociatie si fara acces la spatiul mansardei Mihai RMS Mihai RMS Buna ziua, am tot citit despre reparatia acoperisului ca fiind parte comunca, dar mai am cateva nelamuriri si as dori daca se poate sa le clarific. Nu este ... (vezi toată discuția)