avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere anulata in camera de consiliu - taxa judiciara ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere anulata in camera de consiliu - taxa judiciara de timbru, cerere de reexaminare

O actiune introdusa dupa 15 febroarie a fost anulata in camera de consiliu. Conform art.200, alin 4) se poate solicita reexaminarea solutiei. Cat este in acest caz taxa de timbru? La fel ca la recurs, 1/2 din taxa de la prima instanta?
Cel mai recent răspuns: Catalina Apetrachioaei , Consilier juridic 19:26, 22 Aprilie 2013
cererea de reexaminare nu este supusa timbrajului
buna ziua,
aceasta cerere de reexaminare poate fi introdusa daca nu am depus inscrisurile ce trebuiau atasate cererii in termenul de 10 zile?
Daca da, in ce temei legal?
Va multumesc frumos
cererea se timbreaza cu taxa de 8 lei si tj de 0,3 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare-detalii laau laau Va rog frumos, puteti sa-mi dati cateva detalii despre contestatia in anulare introdusa la Curtea de Apel, speta program vizitare minor? Intrebarea 1: Taxa ... (vezi toată discuția)
Pot face recurs in cazul de mai jos? danadana1 danadana1 Buna ziua, Doresc a va prezenta situatia in care sunt, azi vara in luna iulie 2014 am primit o amenda uriasa de 900 lei pentru care am depus contestatie ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar MYLYMYLY MYLYMYLY BUNA ZIUA. am gasit intampaltor numele meu intru n partaj judiciar ca parat fara a fii anuntata.iar rezultatul fiind posibil de dezbatere succesiune.Tip ... (vezi toată discuția)