avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... renuntare actiune de curatela
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

renuntare actiune de curatela

Buna seara,
in cursul lunii trecute mama mea a inaintat o actiune prin care cerea numirea ca, curator al bunicii mele, intr-un proces in care aceasta din urma solicita nulitatea unui contract de vanzare - cumparare. Mentionez ca instanta a acordat termen ptr numirea unui curator, in baza unei rezolutii data de Serviciul de Medicina Legala Ploiesti.
Intre timp lucrurile au luat o intorsatura destul de ciudata. Eu una nu vreau sa mai fiu implicata in acest circ si nici mama. Pot renunta la actiune? Daca da, care este procedura?

va multumesc!

Alte discuții în legătură

Act vanzare cumparare in favoarea unui minor? Claudia Claudia Claudia Claudia Mama vrea sa lase apartamentul fiicei mele minora.Cum trebuie procedat (vezi toată discuția)
Titlul de mostenitor bella_85 bella_85 Buna ziua! Bunica mea traieste si vrea sa-mi treaca casa pe numele meu, mama care este singura mostenitoare renunta la drepturile ei in favoarea mea.Momentan ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare anulare ContSters266112 ContSters266112 Buna ziua, Care sunt sansele ca o batrana de 85 de ani sa obtina anularea unui contract de vanzare-cumparare incheiat acum 5 ani pe motiv de nebunie? Cum ... (vezi toată discuția)