avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlul de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlul de mostenitor

Buna ziua! Bunica mea traieste si vrea sa-mi treaca casa pe numele meu, mama care este singura mostenitoare renunta la drepturile ei in favoarea mea.Momentan nu imi pot permite sa fac un contract de vanzare cumparare cu clauza ptr ca costa mult dati-mi va rog o varianta prin care pot trece casa pe numele meu ptr ca dupa moartea bunici sa nu mai mergem prin tribunale pentru a scoate titlul de proprietate
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 20:53, 5 August 2010
contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere sau testament notarial facut in favoare dvs daca mama e singurul copil al bunicii dvs.
cat timp traieste bunica dvs, mama dvs nu va putea da vreo declaratie de renuntare. aceasta declaratie reprezinta un pact asupra unei succesiuni nedeschise si este sanctionata cu nulitatea absoluta.
precizati mai bine ce mostenitori mai are bunica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de renuntare la drept GAGIU1982 GAGIU1982 Buna ziua, Ma intereseaza daca fratele meu poate da vreo declaratie la notar sau avocat in care sa renunte la averea din partea parintilor ce ii va reveni ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire ContSters255097 ContSters255097 Buna ziua Situatia mea este urmatoarea: tatal meu este recasatorit avand si un copil din casatoria respectiva, apartamentul care i-l are impreuna cu mama i-l ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! se poate face o declaratie de renuntare la mostenire ... vitalsmart vitalsmart Buna ziua! Se poate face o declaratie de renuntare la mostenire atat timp cat parintii mei sunt in viata? Mama mea urmeaza sa mosteneasca o casa in ... (vezi toată discuția)