Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

furt intre soti

buna seara,am fost plecata in italia 4 luni cand mam intors miam gasit sotul cu alta am dovezi la asta, am deschis divort la primarie a venit a semnat prima data dar la a doua semnatura nu a mai venit,intre timp a venit cu rugaminti sa ne impacam am hotarat sa ii dau a doua sansa dupa un timp neam luat o masina cu banii inprumutati de la mama am trecuto pe numele lui,acum neam despartit din nou si sustine ca masina este a lui a venit si mia furato din parcare,eu am extrasul de cont cum am scos banii din contul lui mama el in ultimii 2 ani nu are nici un venit. si pe langa asta a restras toti banii dintr-un cont comun,si mia luat si un aparat foto din casa
1.daca il fac plangere penala pentru furt intre soti pot avea castig de cauza,sau chiar daca demonsrez ca nu a avut nici un venit trebuie sa o inpartim contravaloarea masinii
2.daca locuiam impreuna in casa mamei si el a plecat il pot da la parasire de domiciliu,el nu are domiciliul in buletin aici
acum trebuie sa deschideti actiune de partaj, neaparat aparata de un avocat deoarece va fi ceva de luptat in a demonstra provenienta banilor pt masina, apoi vor trebui lamurite aspecte cu privire la banii comuni, cont in care puneati dvs caci el fara venituri...de unde sa puna.
neaparat si plangere penala pt bunurile lipsa
Trebuie facut partajul.
Apoi puteti lua masina.
Daca se afla la dvs. Si a furat-o puteti incerca o plangere penala.
pot castiga eu masina fara sa-i dau lui jumatate din valoarea ei?
Adresati-va instantei de judecata, in vederea partajarii bunurilor dobandite in calitate de soti, de la data incheierii casatoriei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinaj urmat de casatorie si partaj- credite/datorii puyutzul puyutzul in anul 2008 am cunoscut o fata in anul 2009 ia a plecat in spania ca sa castige un ban si sa-mi trimeata pentru a achita unele datorii la bancii pe care ni ... (vezi toată discuția)
Confiscare tm123 tm123 acum 2 seri immpreuna cu 2 prieteni am imprumutat de laun vecin 2 banci din fata casei acestuia fara sai spunem leam urcat in masina si am mers la unul din noi ... (vezi toată discuția)
Partaj ContSters297941 ContSters297941 as dori sa stiu si eu ce cauza de castig as avea la un partaj cu fostul sot :am fost casatorita din 1990 pana in 2003 am cumparat un apartament in anul 1997 in ... (vezi toată discuția)