Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Poate constitui debit?

Buna ziua,
In perioada 01/01/11-31/12/12 sotia a fost in concediu pt crestere a copilului. In aceiasi perioada a avut un contract cu o societate de asigurari si sporadic a facut aceva sigurari ca agent de asigurari. Am primit o hartie de la AJPS prin care ne intreaba ce reprezinta sumele incasate de la societatea de asigurari. Va rog sa-mi spuneti ce se poate intampla.

Alte discuții în legătură

Obligatia de a plati hangavasilesorin hangavasilesorin Buna seara in perioada ianuarie 2010 noiembrie 2012 am fost in concediu de crestere a copilului pe langa aceasta am fost si colaborator la o firma de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil INDEMNIZATIECC INDEMNIZATIECC Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Am nascut in luna IANUARIE 2012, si in martie am depus actele pentru indemnizatie de crestere copil (n-am primit nici un ... (vezi toată discuția)
Suprapunere indemnizatie concediu maternitate cu indemnizatie crestere copil Ktin1 Ktin1 Buna ziua, Nu sunt lamurit daca este o problema ca am beneficiat eu de indemnizatie crestere pentru primul copil si sotia de indemnizatie maternitate pentru ... (vezi toată discuția)