Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

lise 
	    	Utilizator

lise 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

paula_h 
	    	Utilizator

paula_h 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 C.Fabyola	                   

BUNA ,ce  se  intampla  in  cazul  in  care  un  angajat al  unei  firme private  nu  respecta  preavizul de  20  de  zile?multimesc  anticipat (vezi toată discuția)
	                    C.Fabyola	                   

BUNA ,ce  se  intampla  in  cazul  in  care  un  angajat al  unei  firme private  nu  respecta  preavizul de  20  de  zile?multimesc  anticipat (vezi toată discuția)

AlinaStefan85	                   

mi se poate inchide contractul de munca fara acordul meu.eu sunt in medical de azi 17.01.23 iar de la firma mi sa ca mi sa inchis contractul cu 16.01.23 desi ... (vezi toată discuția)
	                    AlinaStefan85	                   

mi se poate inchide contractul de munca fara acordul meu.eu sunt in medical de azi 17.01.23 iar de la firma mi sa ca mi sa inchis contractul cu 16.01.23 desi ... (vezi toată discuția)

roska	                   

Buna ziua,
Mi-am dat si eu demisia de la un angajator cu data de 19 feb.2009 in care am mentionat ca nu pot efectua cele 15 zile preaviz si angajatorul tot ... (vezi toată discuția)
	                    roska	                   

Buna ziua,
Mi-am dat si eu demisia de la un angajator cu data de 19 feb.2009 in care am mentionat ca nu pot efectua cele 15 zile preaviz si angajatorul tot ... (vezi toată discuția)