avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere la prim procuror împotriva rezoluþiei de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere la prim procuror împotriva rezoluþiei de nup

Buna ziua.Am facut o plangere penala la un Parchet de pe langa o Judecatorie ,care s-a soldat cu un NUP,acum pot sa continui cu o plangere la un prim-procuror la un Parchet de pe langa un Tribunal.Intrebarea mea este daca la a doua faza voi plati cheltuieli de judecata?La cercetarea facuta la politie ,politistul nu a iesit la fata locului,era de o prostie rar intalnita iar procurorul care a dat rezolutia cu NUP este frate cu unul dinte directorii din societatea impotriva careia am facut eu plangerea penala.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: asud , utilizator 15:50, 18 Aprilie 2013
In conditiile in care aveati cunostiinta ca exista grade de rudenie intre responsabilii in solutionare si partea cercetata,aveati dreptul sa adresati plangerea dvs direct esalonului ierarhic superior
"este frate cu unul dinte directorii din societatea impotriva careia am facut eu plangerea penala."

sa-i faceti si o plangere la Inspctia Judiciara... il va costa...

Puteti fi obligat la plata cheltuielilor de judecata numai daca faceti plangere impotriva rezolutiei prim procurorului la instanta de judecata.
In aceasta faza, si ultima, intrucat hotararea instantei este definitiva, intimatii, persoanele ce figureaza in plangerea dvs initiala, isi pot angaja aparatori.
Va multumesc.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns la contestatia unei decizii a procurorului pop sorin pop sorin Legal in 20 zile dupa comunicare, se poate face contestatie la decizia procurorului intr-un dosar penal.In speta s-a dat NUP, procurorul are un termen in care ... (vezi toată discuția)
Plangere penala cf. art.262 codul muncii Ednis Ednis Am facut o plangere penala la Parchet pt. neexecutarea unei sentinte civile definitive de reincadrare in functie cf. atributiilor din fisa postului.Ce optiuni ... (vezi toată discuția)
Dosar penal finalizat cu nup ContSters31690 ContSters31690 A trecut termenul de 20 de zile este nup din iulie 2009 dar vreau sa optin dosarul penal vreau sa dau in judecata pe cel care a dat declaratii false in dosar ... (vezi toată discuția)