avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinþã cu venituri - arhivã dispãrutã?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinþã cu venituri - arhivã dispãrutã?

Sunt pensionat de invaliditate si am nevoie de o adeverinta de venit, pentru anii 1988-1991, cand am lucrat la I.C.S.L.F. Sibiu si GOSTAT.
Nu stie nimeni unde exista arhiva acestei foste intreprinderi comerciale, nici arhivele nationale, se poate sa fi disparut ?
Poate ma ajuta cineva . Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:11, 21 Aprilie 2013
Incearca aici.

Direcţia Judeţeană Sibiu a Arhivelor Naţionale

ªef serviciu: Alexiu TATU
Adresa: Sibiu, Str. Arhivelor nr.3, cod 550164, jud. Sibiu
Telefon: 0269/ 208519
E-mail: sibiu.an@mai.gov.ro
Program Relaţii cu Publicul: Luni-Miercuri, Vineri: 8.30-16.30, Joi: 8.30-18.30
Program Sala de studiu: Luni-Joi: 8.30-15.30
Audienţe şef serviciu: Marţi, Miercuri: 10.00-12.00
Am spus ca nu stiu nici cei de la arhivele nationale , Sibiu, mi-au raspuns scris ca nu au arhivele I.C.S.L.F.
Incercati sa luati legatura cu cei din Ministerul Agriculturii pe aceasta tema ... Adresa e-mail: relatii.publice@madr.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare arhivă firmă stefyscorici stefyscorici Caut o firmă din Targu Mures cu sediul pe Str. Depozitelor ICRTI în perioada 1988 -1991 Aș dori să știu unde se află sau dacă sa desfințat unde sunt ... (vezi toată discuția)
Vechime carmengaitan11 carmengaitan11 de unde pot lua o adeverinta cu vechimea de la Fabrica de covoare Harman-brasov? (vezi toată discuția)
Vechime in munca geoman geoman am lucrat 3 ani la Trustul de Construcii Brasov 1975-1997 nu mi s-a facut carte de munca as dori sa scot vechimea de acolo am figurat pe statele de plata ce ... (vezi toată discuția)