Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CERERE DESPAGUBIRE ASIGURARE REFUZATA DUPA DECES

Buna seara !
Mama mea a contractat un credit de consum.un ltelevizor de la brd finance.
A facut si o asigurare obligatorie de la ei,dupa o luna ea a decedat..nimeni nici ea nu stia ca ii asa de grav bolnava!
Am trimis dosarul de despagubire la brd asigurari de viata ,iar in urma analizei l-au respins.
Mai am un frate si tata traieste.Eu am apartament contractat c credit de nevoi personale pe numele meu si al sotiei.
Noi nu facem momentan succesiunea din motive financiare
Poate sa ne faca ceva banca din moment ce nu exista un girant sau coplatitor?
Va trimit copia la contract si daca imi puteti spune ce se poate face?
Poate facem succesiunea dupa 5 ani
ASTEPT UN RASPUNS VA ROG
VA MULTUMESC!

Cel mai recent răspuns: cataleata , utilizator 23:11, 21 Aprilie 2013
Incercati sa obtineti un raspuns in scris de la asigurator cu privire la motivul respingerii dosarului.

Noi,adica tata si fratele daca nu facem succesiunea poate sa faca banca ceva?
Mentionez ca contractul este negarantat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract credit consum- debitor decedat cataleata cataleata Buna seara ! Mama mea a contractat un credit de consum.un ltelevizor de la brd finance. A facut si o asigurare obligatorie de la ei,dupa o luna ea a ... (vezi toată discuția)
Asigurare de viata pentru credit djmar1u5 djmar1u5 buna ziua ! tatal meu a accesat un crediit de nevoi personale de la banca fara girant sa ipoteca cu asigurare de viata in urma cu ceva ani . Anul trecut a ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii unei persoane decedate care era coplatitor la un credit djpedros djpedros Buna ziua, Mama mea a decedat anul trecut si dorim sa facem dezbaterea succesiunii. Ea era si coplatitor la un credit de nevoi personale cu ipoteca ... (vezi toată discuția)