avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Complet de judecata misogin
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Complet de judecata misogin

Buna ziua,
Cum poate ocoli un justitiabil de sex feminin dintr-un oras de provincie, cu Tribunal in dotare, judecarea de aceasta instanta, completul de judecata - unicul - pe probleme de minori si familie fiind misogin si hotararile din acest domeniu sunt modificabile de cate ori doreste sexul tare?
Deciziile din recurs ale acestui complet sunt definitive si irevocabile si indiferent de hotararile din fond, mama este perdanta.
Temeinicia si legalitatea deciziilor acestuia nu sunt atacabile la CSM sau CEDO, si chiar daca ar fi, urmarile se produc.
O solutie este ca mama si copilul sa se mute in alt judet.
Stramutarea este o solutie teoretica; recuzarea am incercat-o, este evident ca s-a respins.
Alta solutie vedeti?
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2013
Martonze, utilizator
Cel mai recent răspuns: disgraziata , utilizator 11:03, 24 Aprilie 2013
pt un raspuns pertinent te rog sa imi faci o caracterizare ...a dvs ///dar pe scurt, precum si a tatalui copilului..
si cum adica hot din recurs sunt modificabile ori de cate ori?
sunt irevocabile! deci, nemodificabile!
La ce va folosesc Milika caracterizarile? glumiti pe seama bietei femei si asa suparata?
Nu e frumos. Cum adica CSM nu are nici un cuvint de zis? Mergeti in audienta la Ministrul Justitiei, faceti petitii, dati exemple din alte spete identice, scrieti la presa, mergeti la Consiliul acela antidiscriminare sau scrieti. Interveniti in emisiuni TV cu intrebari, la alea cu maxima audienta... haideti, capul sus. Pai daca e asa, nu a mai facut nimeni plingere impotriva lui? Uniti-va toate femeile de acolo, nu va lasati! Spor la treaba!
incercam doar un raspuns oportun
CSM nu analizeaza temeinicia si legalitatea hotararilor, ci doar aspectele procedurale, cu care eu nu am treaba, ci tocmai cu temeinicia si legalitatea acestora.
Din bloguri, forumuri si date statistice, am informatia ca Inspectia Judiciara analizeaza 200 de reclamatii din 4000 si solutioneaza 20 din acele 200, cu precadere cele mediatizate de presa.
Privitor la mediatizarea prin presa, am incercat, dar fiindca nu sunt nici Sexi Braileanca, nici Bianca Dragusanu, nu prezint interes.
La Comisia antidiscriminare am redactat deja plangerea, maine o voi expedia.
Ministrul Justitiei nu are in atributiuni rezolvarea deciziilor ilegale si netemeinice, de fapt nici CSM-ul, decizia judecatorului e sfanta.
Nu stiu daca altcineva a facut plangere, eu am studiat pe portalul Just.ro deciziile acestei instante din acest an, privitoare la autoritate parinteasca si program de vizita si din 62 de cazuri, doar 15 nu au fost clar apeluri sau recursuri respinse, intrucat fie nu s-a prezentat apelantul dupa citarea prin presa, fie femeia a venit cu tranzactia facuta, in rest toate deciziile au fost in favoarea barbatilor.
Mie personal, aceasta instanta mi-a refuzat acordarea de temen pentru angajare aparator, eram intimat, dar la dosarul anterior, reclamantului i-a dat termen pentru acelasi lucru, chiar daca era apelant. In ultimul dosar, desi s-a amanat pronuntarea pentru a putea depune concluzii scrise, judecatoarea a cerut insistent avocatei tatalui chitantele cu onorariul, este pacat sa mai uzez tastatura pentru acele concluzii:(
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2013
Martonze, utilizator
Mai tineti minte pentru ce va judecati...?Cred ca sunteti atat de absorbita de activitatea asta incat intr-o buna zi veti constata ca s-a facut mare copilul si va sta cu cine si cand va vrea el sau,mai sigur,isi va lua lumea in cap ca sa scape de atmosfera de inversunare in care a crescut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa ma interesez ca in cazul concubinelor daca ... Henriett Danciu Henriett Danciu Buna ziua! As dori sa ma interesez ca in cazul concubinelor daca se despart copilul la cine ramane? Mentionez ca concubinele este tatal copilului il are pe ... (vezi toată discuția)
Sentinta necomunicata avas avas Buna ziua, Am castigat un proces de servitute in ianuarie 2010 si nici pana acum nu a fost comunicata sentinta.Ce pot face? Multumesc (vezi toată discuția)
Refuzul de a pune in aplicare hotarari judecatoresti irevocabile nitmar nitmar Am o decizie definitiva si irevocabila prin care instanta anuleaza un titlu executoriu emis de Adm Financiara, constatand ca impozitul pe profit in cauza ... (vezi toată discuția)