avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Atentionare declaratia 300
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Atentionare declaratia 300

Buna ziua,

Am depus decont 300 la recipisa imi spune ca nu exista erori de validare dar am o atentionare A: validare globala , atentionare regula 98: rand 38 eronat

Eu aveam un tva de recuperat ramas din luna precedenta si l-a bagat la rand 38 acest tva a ramas din decont precedent pentru ca s-a platit tva fara a tine cont de cel din februarie cu minus ?
Cu aceasta atentionare este valabila declaratia depusa?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lizuca12 , utilizator 12:32, 24 Aprilie 2013
Cu aceasta atentionare decontul de TVA este valabil. Solicitati totusi Administratiei fiscale sa va confirme depunerea decontului validat,inregistrat in fisa sintetica.
multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 300 niko79 niko79 Buna ziua! Am depus declaratia 300 si din decontul precedent nu am mai trecut tva de recuperat, m-am grabit si am trimis-o asa. In recipisa, imi spune ca nu ... (vezi toată discuția)
Mesaje de eroare la depunere d 300 valentinaanghel valentinaanghel Buna ziua, Daca la depunerea declaratiei 300-aprilie 2013 se primeste mesajul nu exista erori de validare. Atentionari A:validari globale atentionare ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 microintreprindere angy_neagu angy_neagu am un magazin alimentar, daca am vazari de 20000 intr-o luna, asta inseamna ca platesc impozit pe venit de 3% , adica 600 de lei????? :O (vezi toată discuția)