avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna auto-Pot cere valoarea platii de catre asigurator
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna auto-Pot cere valoarea platii de catre asigurator

Am fost implicat intr-un accident auto,si am masina avariata ,maine urmeaza sa se faca constatarea daunei. Doresc sa stiu daca am dreptul sa solicit plata daunei sa mi se faca mie si sa merg la ce service vreau eu.
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 22:20, 23 Aprilie 2013
Dacă se constata dauna totala, urmează sa primiti dvs banii şi eventual epava, în caz contrar serviceul autorizat va efectua reparaţia şi va trimite devizul total societăţii de asigurare, urmând ca aceasta sa plătească service-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna auto - decontare reparație Razvan1405 Razvan1405 Bună ziua. Numele meu este Răzvan. Am fost implicat într-o tamponare auto, eu fiind păgubitul. A fost inspectorul de daune la mine acasă, mașina nefiind ... (vezi toată discuția)
Asigurari auto doslea doslea AM AVUT ACCIDENT CU MASINA.MASINA CARE MA LOVIT AVEA ASIGURARE OBLIGATORIE LA ASTRA .AM MERS LA EVALUATOR LA ASIGURARI IA FACUT POZE MASINII DAR NU A TRECUT ... (vezi toată discuția)
De ce ma obliga asiguratorul sa duc epava la service in caz de dauna totala? danielghrgh danielghrgh Am avut un accident în 30.12.2017 din care auto condus de mine a iesit dauna totala, eu fiind nevinovat ( PV politie ). In data de 04.01.2018 am fost ... (vezi toată discuția)