avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită folosire de catre debitor a unui autoturism pus sub ...
Discuție deschisă în Executare silită

folosire de catre debitor a unui autoturism pus sub sechestru

Buna ziua ,
va rog sa am lamuriti si pe mine , in cazul in care un autoturism este executat silit acesta apare imatriculat pna la recuperearea sumei datorate pe Biroul Executorului Judecatoresc care a efectuat executarea si debitorul mai poate folosi autoturismul in cauza in aceasta situatie ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mb_63 , utilizator 12:38, 26 Aprilie 2013
nu am inteles nimic din intrebare. dar sper sa te ajut. daca e instituit sechestru trebuie vazut ce fel de sechestru e cu sau fara deposedare. daca e cu deposedare nici nu ar trebui sa mai fie masina la tine. daca in schim un executor a constata ca exista o masina, iar acea masina nu a fost inca vanduta se considera ca ea apartine inca debitorului. daca in schimb masina a fost scoasa la licitatie si adjudecata, chiar daca nu s-a platit pretul catre BEJ masina nu mai e a debitorului. asa ca ......
Multumesc mult pt raspuns .
De fapt speta este alta , doresc sa cumpar o masina dar care apare inregistrata pe birou Executor Jud..... . La prima intrevedere s-a prezentat o persoana fizica asi dori sa stiu in cazul in care este pus sechestru pe aceasta masina ea apare ca imatriculata pe birou E.J sau este chiar imatriculata pe acesta !! Va multumesc mult pt ajutor si promtitudine !!!
revin cu precizarea de a considera ca este fara deposedare din moment ce o PF circula cu ea !!!!

Ultima modificare: Vineri, 26 Aprilie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru autoturism serby30 serby30 Buna seara, Ma intereseaza care este procedura de punere sechestru pe un autoturism? Cine hotaraste locul unde se pune sechestrul, daca creditorul este ... (vezi toată discuția)
Incheiere executor pentru numire administrator sechestru bun imobil - contestatie la executare DanyD DanyD Intr-un dosar de executare silita, motivat de faptul ca debitorul nu a primit la timp invitatia la BEJ pentru numirea unui administratopr sechestru (bunul ... (vezi toată discuția)
Uzul de fals in somatia de executare silita, este legal? savysb savysb Uzul de fals in somatia de executare silita, este legal? Pe scurt: in urma unui dosar de executare care a ramas nelucrat din 2014, executorul a inceput ... (vezi toată discuția)