avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Un avocat pt recuperarea taxei auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Un avocat pt recuperarea taxei auto

Buna,
Caut un avocat care e specializat in asa ceva, doresc sa recuperez taxa auto ce am platit-o in 2010 si sa ma lamureasca cum e si cu noul timbru.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 13:07, 26 Aprilie 2013
In ce luna din 2010 ati platit taxa? Primul pas e sa solicitati restituirea de la autoritatea care a incasat taxa, apoi instanta .
Conform regulamentului de postare în forum este interzisă trimiterea la specialişti indiferent de pregătirea lor profesională. Dacă doriţi să găsiţi un avocat specializat pe recuperarea taxei de poluare vă rog să vă adresaţi Baroului de Avocaţi din judeţul unde locuiţi sau vă adresaţi prin intermediul mesageriei private unui consultant al forumului.
Vă multumesc pentru înţelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto slashlinux slashlinux Buna seara, Am platit acum 2 ani taxa de poluare de 1200 de euro si as vrea sa recuperez acesti bani, dar trebuie sa fac cererea aceea si dosarul ca sa il ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto mariancry mariancry Buna ziua. am inmatriculat un opel vectra adusa din franta, in martie 2009 am platit taxa 3332 ron mai am sanse sa recuperez taxa.multumesc anticipat.daca ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru restituirea taxei auto dkm dkm -buna seara.in 2008 am cumparat o masina second hand din spania, pe care am inmatriculat-o in romania in martie 2009, cand a trebuit sa platesc la AFP vestita ... (vezi toată discuția)