avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Rebransare apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Rebransare apartament

Buna ziua,

Intentionez sa cumpar un apartament care momentan e debransat. Ati putea sa-mi spuneti ce costuri, aprobari, dar mai ales cat timp presupune rebransarea? Stau in cumpana pentru ca am locuit 1 an cu chirie intr-un apartament ce nu avea caldura, desi nu era debransat si nu mai vreau sa repet experienta. Problema era o teava sparta la subsol care trebuia reparata, iar locatarii, in marea lor majoritate batrani, au refuzat reparatia sub pretextul ca e mai bine asa, ca nu vor mai plati caldura.
Ce pot face in cazul in care ma lovesc de aceeasi problema cu apartamentul pe care intentionez sa-l cumpar?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:04, 1 Mai 2013
Instalatia parte comuna intra in responsabilitatea asociatiei de proprietari
Nu este general obligatoriu,daca ati intampinat neajunsuri intr--o locatie sa se repete situatia si cu proprietatea dvs
Pentru a preintampuna situatii neplacute anterior achizitiei apartamentului interesati-va temeinic daca exista conditiile pentru a beneficia de utilitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tevile de apa de la subsol. tevile de la subsol mai sunt parte ... petrecristinel petrecristinel Tevile de apa de la subsol. Tevile de la subsol mai sunt parte comuna daca din 20 de apartamente care sunt debransate de la teava de apa rece doar un singur ... (vezi toată discuția)
Debransare apa calda -refuzul presedintelui asociatiei magy magy Buna ziua, Detin un apartament in Bucuresti, de mai mult de 10 ani. De cind am cumparat acest apartament, debransat de la caldura asociatia a avut un ... (vezi toată discuția)
Nu am acord de la proprietarul tevii de gaz ioanav04 ioanav04 Buna seara, De curand am achizitionat un apartament cu o camera intr-un bloc cu 8 etaje si acum cand am preluat apartamentul intentionez sa ma debransez de ... (vezi toată discuția)