avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament mobilat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament mobilat

Buna seara,

In cazul achizitionarii unui apartament mobilat si utilat, care este procedura de urmat pentru a avea o garantie (ca si cumparator) ca mobila si utilitatile vor ramane in apartament dupa achitie?
Nu ati precizat concret daca bunurile apartin vanazatorului apartametului
Daca va intelegeti cu vanzatorul sa achizitionati imobilul impreuna cu bunurile existente,
urmeaza sa incheiati document autentificat in acest sens
Da, mobila si utilitatile apartin vanzatorului. Am convenit o suma in care sunt cuprinse si acestea. Despre ce document autentificat e vorba? Se incheie la notar?
O data cu cumpararea apartamentului in contractul de vanzare cumparare puteti insera o anexa care face parte integranta din contract cu bunurile mobile pe care le cumparati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract cumparare casa AlexA00 AlexA00 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum este cel mai sigur pentru atunci cand faci un antecontract pentru a cumpara o casa in care sunt cuprinse si bunuri la ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot asigura ca apartamentul ramane mobilat si utilat dupa cumparare eugen_2 eugen_2 Vreau sa cumpar un apartament pentru care platesc ceva bani in plus pentru ca vanzatorul il vinde mobilat si utilat. Cum ma pot asigura ca proprietarul chiar ... (vezi toată discuția)
Predare imobil cu/fără bunuri mobile Nick9n Nick9n Bună seara! Vă solicit atenția cu o speță. Am cumpărat un apartament negociat cu vânzătorul cu bunurile din el. In contract de v-c nu am menționat ... (vezi toată discuția)