avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere contraventionalaƒ impotriva proceselor ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contraventionalaƒ impotriva proceselor verbale prin care am fost amendati cu cate 200 ron

buna seara! in jurul orei 21:40 am luat amenda eu si iubita mea precum ca intretineam relatii sexuale :)). eram intr-o zona retrasa si mai putin luminata( zona de parc) pentru a sta mai feriti de zgomote pentru a putea manca produsele de la fast food si de a avea un moment de relaxare. zona fiind mai deloc populata si nu era circulata in perioada aceea de nimeni. Mentionez ca NU intretineam relatii sexuale (daca eram dornici de acest lucru puteam sa ne ducem acasa sau la un hotel). ea, intr-adevar nu avea pantalonii pe ea pentru ca se arsese pe picior si avea dureri cand statea cu rana acoperita. de aceea am fost de comun acord sa stea fara pantaloni, decat in lenjerie intima ( boxeri) si un tricou pentru a se simtii mai confortabil. De o data apar 2 agenti de politie in spatele masinii noastre intr-o duba ( politia de interventii) ne bate in geamu de la masina si ne cer documentele doar unul dintre ei s-a prezentat dar nu nea aratat nici un document prin care sa se legitimeze si sa ne instiinteze de grad detine si de la ce sectie e. Nici eu, nici iubita mea nu le-am dat buletinu ( ea speriindu-se de ei fiind fara pantaloni iar politistul s-a exprimat ceva de genu " ne indepartam de masina si va rugam sa va imbracati domnisoara" simtindu-se foarte prost fiind catalogata cu o prostituata). nea cerut datele, numele prenumele si adresa din bulentin, nea verificat prin statie pentru confirmarea datelor spuse de noi si ne aduce la cunostiinta ca suntem sanctionati cu amenda de 200 de ron fiecare pentru fapte obscene in locuri publice ( iar noi tocmai terminasem de mancat :))). nu am semnat nici un proces verbal si nici nu nea adus sa semnam nimic. nu nea adus la cunostinta rubria de mentiuni daca avem ceva de obiectat. martori nu au existat, si ca vom primii prin posta amenda. cred ca le era si lor foame si nu stiau cum sa primeasca si ei o bucatica din cumparaturile noaste. Aaa...in timp ce scriau ei acolo in duba lor.....la cativa metri de noi un alt politist coboara dintr-n logan si isi face necesitatile in plina strada:)) ceea ce a facut el nu e un gest obscen? el nu trebuia sa primeasca amenda? :)) iar noi pentru simplu fapt ca stateam langa un spatiu verde trebuie sa primim amenda :)) va rog spuneti-mi cum si ce trebuie sa fac pentru a contesta acesta contraventie luata fara a face sex :)) . Multumesc!
In termen de 15 zile de la comunicarea PV formulati plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
si poate sa ma ajute cinevs cum sa formulez plangerea?
Găsiţi pe net foarte multe modele. Un exemplu:
www.avocatnet.ro/content/for...

Forma plângerii, însă, nu este importantă. Ceea ce contează este fondul acesteia. Pentru o motivare corespunzătoare, trebuie să aveţi procesul verbal în faţa ochilor ca să puteţi vedea ce prevederi din O.G. nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor au fost încălcate.
Cand iti vine procesul verbal prin posta, nu-l ridica, lasa-l sa se duca retur. Daca procesul verbal nu-ti este adus la cunostinta in termen de 30 de zile, acesta devine nul de drept.
Alta solutie nu ai, sau ... platesti jumatate din minim, daca te scot banii afara din casa, si-uite asa, face Statul Roman bani, din abuzuri.
Nu conteaza ca prietena ta era in bikini, bermude sau fusta mini, voi erati in masina, nu intr-un spatiu public deschis, asa ca ... domnii politisti de cartier, sa mearga la un dush rece, poate le trece.
Autoturismul era proprietate privata, asa ca puteai sa te dai si peste cap in el, altfel, putem sa ne gandim, ca ne ciocanesc politistii la usa apartamentelor, sa ne amendeze ca am iesit goi din propria baie sau ca facem sex la o ora nepotrivita.#-o
Desteptati-va mai romani, ca nu mai sunteti sub tutela comunista.


1) sa ii reclamati pe politisti direct la politie, pana la urma erati in parc sau erati in masina..? ca nu se mai intelege
2) dupa ce contestati amenda si castigati, cu pretul de x lei la avocat....trimiteti amenda anulata la sectie si solicitatii "masuri legale"... sanctionarea disciplinara, cu putina bataie de cap pt dvs,
3) varianta nu semnati de primire, in 30 de zile de la emiterre? devine nul de drept, dar intreb, cine constata ca a devenit nul de drept ? daca totusi ei pun in executare amenda....fara comunicare, din greseala,,, ce faci, te duci la administratia financiara si la executor sa le spui ca e nul de drept? O sa te creada ?

Conform carei legi este nul de drept?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am primit amenda pe data de 10 octombrie pentru nearcordarea ... O-Mihai O-Mihai Buna ziua! Am primit amenda pe data de 10 octombrie pentru nearcordarea prioritatii pietonilor. Nu am semnat procesul verbal, iar o perioada nu am fost acasa ... (vezi toată discuția)
Ridicare placute inmatriculare mpetrescu2 mpetrescu2 Buna seara, Ieri am fost oprit in trafic de politia rutiera si mi s-au ridicat placutele de inmatriculare de la un ansamblu papuc-remorca. ... (vezi toată discuția)
Depasire neregulamentara am trecut peste liniea continua Paulll Paulll Bine v-am gasit, pe data de 01.08.2009 am fost oprit de un echipaj de politie pentru ca am efectuat o manevra de depasire neregulamentara, mai exact am trecut ... (vezi toată discuția)