Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

COMUNICARE SUMA CALCULATA GRESIT TAXA TIMBRU

Am primit instiintarea pentru plata taxe de timbru de 3% pentru valoarea sumei cerute de noi ca pretentii drept de folosinta , dar este calculat gresit . Ce putem face ? Trimitem un inscris sub forma de intimpinare in care sa explicam ce am constatat in instiintarea primita de la judecatorie ?
Ultima modificare: Vineri, 3 Mai 2013
VOVA6, utilizator
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 20:13, 3 Mai 2013
Formulati o cerere precizatoare in care mentionati ca taxa de timbru este in cuantum de.. 3% din valoare si achitati suma corecta.
ok . asta pentru unul dintre reclamanti . pentru cel fara venituri se face cererea de ajutor ?
In caz ca suma e gresita ,faceti cerere de reexaminare in 5 zile de la primirea instiintarii. Altfel, inseamna ca acceptati suma de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxa timbru in apel Smarandache Smarandache Doresc sa fac apel la o sentinta civila data la Jud. Oltenita. Apelul se va judeca de catre Tribunalul Calarasi. Unde si cand platesc taxa de timbru aferenta ? ... (vezi toată discuția)
Care este taxa judiciara de timbru in cazul somatiei de plata glo glo Am si eu o problema. Am introdus o somatie de plata la judecatorie. Am taxat-o cu 39 lei conform Lg.146/1997. In citatia primita suntem instiintati ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Cerere indreptare greseala materiala si taxa judiciar de timbru. regularizarea cererii. Irina S. Irina S. In situatia in care reclamantul a scris gresit valoarea pretentiilor cerute prin actiunea introductiva de instanta in sensul ca a scris mai multe zerouri la ... (vezi toată discuția)