avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Termen prescriere amenzi
Discuție deschisă în Executare silită

Termen prescriere amenzi

Cunostiinta are ameniz d e 300.000 lei ultima primita in 2010 nu are bunuri sau loc dee munca de pe urma caruia sa ii poata f retinuta o anume suma .Cand se vor prescrie acestea?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 11:14, 8 Mai 2013
Codul de procedua fiscala prevede :
Art. 131 Începerea termenului de prescripţie
(1) Dreptul de a cere executarea silită a creanţelor fiscale se prescrie în termen de 5 ani de la data de 1 ianuarie a anului următor celui în care a luat naştere acest drept.

(2) Termenul de prescripţie prevăzut la alin. (1) se aplică şi creanţelor provenind din amenzi contravenţionale.
MUltumesc
Dar daca i s-au trimis instiintari de plata la adresa d domiciliu an de an caci mi-a zis ca s-au trimis somatii an de an desi practc stiu ca nu au ce sa execute
300 000 lei vechi sau noi??

Alte discuții în legătură

Neplata contributii cas ContSters156394 ContSters156394 Buna ziua. Ce se intampla in cazul neplatei debitelor catre CAS ale unei PFA? Mentionez ca debitele sunt formate si din penalitati de intarziere, iar pe siteul ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie taxe si impozite omatcons omatcons Bună ziua Aş dori sa stiu ce act normativ stabileste termenul de prescriere a unei datorii fiscale privind impozitul pe terenul agricol din extravilan.:O (vezi toată discuția)
Impozitele si taxelelocale se prescriu? cora1964 cora1964 In oct. 2011 am primit o somatie neinsotita de titlu executoriu, in care nu sunt trecute creantele accesorii, denumirea creditoarei si care este facuta in baza ... (vezi toată discuția)