George David 
	    	Contabil

George David 
	    	Contabil	    

ContSters156394 
	    	Utilizator

ContSters156394 
	    	Utilizator	    

mario_bostan64 
	    	Utilizator

mario_bostan64 
	    	Utilizator	    

mario_bostan64, utilizator
 mario_bostan64, utilizator 	
			 ContSters156394 
	    	Utilizator

ContSters156394 
	    	Utilizator	    

Popu 
	    	Utilizator

Popu 
	    	Utilizator	    

Popu, utilizator
 Popu, utilizator 	
			 herminast	                   

Ce este de facut cu o datorie la organul fiscal, ramasita de impozit pe venit sau ceva de genul, care se regasesc in contul unui contribuabil, pentru care nu a ... (vezi toată discuția)
	                    herminast	                   

Ce este de facut cu o datorie la organul fiscal, ramasita de impozit pe venit sau ceva de genul, care se regasesc in contul unui contribuabil, pentru care nu a ... (vezi toată discuția)

soranya	                   

In citi ani se presctiu sumele neachitate, datorate, ca impozit pe cladiri si teren?Care este temeiul legal? (vezi toată discuția)
	                    soranya	                   

In citi ani se presctiu sumele neachitate, datorate, ca impozit pe cladiri si teren?Care este temeiul legal? (vezi toată discuția)

lloryshyka	                   

Buna ziua,acum cateva zile am primit o recomanda prin care mi se comunica ca primaria a recurs la proprirea veniturilor mele din salariu,deoarece acum cativa ... (vezi toată discuția)
	                    lloryshyka	                   

Buna ziua,acum cateva zile am primit o recomanda prin care mi se comunica ca primaria a recurs la proprirea veniturilor mele din salariu,deoarece acum cativa ... (vezi toată discuția)