avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Pe numele cui poate fi incheiat RCA - ul?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Pe numele cui poate fi incheiat RCA - ul?

Buna seara,

Exista o masina pe care o conduce Y deoarece X nu mai este printre noi... RCA-ul poate fi incheiat in continuare pe numele lui X?... X si Y nu erau casatoriti si au un copil minor... Cum procedeaza Y pentru a conduce masina lui X cu actele in regula (RCA)? Multumesc anticipat pentru raspuns!

O seara buna tuturor!
Cel mai recent răspuns: etc , utilizator 00:40, 6 Mai 2013
Răspunsul este evident nu, soluţia pt a conduce legal, copilul celor doi este moştenitor, ca descendent, fiind minor este reprezentat de părintele sau x.Obţine rapid certificatul de moştenitor şi apoi încheie asigurarea.
Ultima modificare: Duminică, 5 Mai 2013
Bogdan Marinescu , Avocat
Nu stiu de unde si cum pot otine un certificat de mostenitor... unde trebuie sa merg si cu ce documente?...
La notariat trebuie sa mergeţi, competenta este data de ultimul domiciliu al defunctului x în speta dvs. Vi se vor comunica acolo taxe şi absolut tot ce va trebuie, certificat de deces, etc.
multumesc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor - anulare, prescriptie andreicosminus andreicosminus Am urmatoarea speta: De pe urma a doi defuncti X si Y, raman 5 descendenti: A, B, C, D, E. Unul din acesti 5 descendentii si anume A- este predecedat ... (vezi toată discuția)
Succesiune so2ro so2ro In primul rand, Buna seara ! Un verisor de-al meu , cu domiciliul in localitatea X a decedat. Singura persoana in viata din familie , mama acestuia, cu ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire CRIBUS CRIBUS buna!sotul meu a murit anul trecut !avem un copil minor ,apartamentul era trecut pe numele lui (el era proprietar)dar avea unele clauze puse de parintii lui-sa ... (vezi toată discuția)