avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recursul in cazul litigiilor de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recursul in cazul litigiilor de munca

Buna ziua! In cadrul unui proces de litigiu de munca (anularea concedierii), sentinta a fost data in favoarea mea, a reclamantului pe data de 17-04-20013. Care este durata de comunicare a sentintei catre parti? Care este perioada in care paratul poate face recurs? In cazul unui recurs, cum voi fi anuntat? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 7 Mai 2013
Termenul de recurs este de 10 zile de la comunicare. Veti fi citat de instanta superioara in cazul in care se va face recurs cu copie de pe motivele de recurs si cu mentiunea de a depune intampinare. Nu exista un termen de redactare dureaza in practica cel putin o luna, in functie de cat de incarcate sunt instantele
Termenul de recurs este de 10 zile de la data primirii hotararii primei instante ...dupa ce instanta de recurs va primi dosarul se va decide citarea dvs , astfel incat pentru primul termen de judecat veti primi citatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-au facut recurs gatej cezar gatej cezar am avut proces cu o firma in care solicitam completarea si eliberarea cartii de munca si plata unui salariu pe ultima luna si unul compensator am castigat ... (vezi toată discuția)
Stabilire proces termen Bytusi211 Bytusi211 După ce trec cele 10 zile in care avocatul meu a raspuns la întâmpinare . In cât timp primesc citație cu primul termen de judecată la cate zile o sa fie? (vezi toată discuția)
De ce nu a primit sentinta? jason jason Am o nelamurire, in legatura cu un litigiu in care este implicata o cunostinta, de cativa ani, fiind chemata in judecata, de catre reclamant, in scopul ... (vezi toată discuția)