Am primit amenda pentru lipsa rovinieta valabila! Eu am platit rovinieta pentru intregul an!
Cum sa procedez, sa platesc jumatate in 48 de ore si apoi sa-i dau in judecata, sa fac plangere penala pentru neglijenta in serviciu? Acesti oameni de la CESTRIN ne pun pe drumuri degeaba!
Nu platiti , ci formulati plangere impotriva p-v,cerand anularea lui ,ca netemeinic si nelegal, atasand acestei plangeri xerocopia rovinitei pe care o detineti.
Neglijenta in serviciu constituie infractiune si in speta e vorba de o necorelare a aparatelor...
Adica politistul nu este vinovat de vreo infractiune...
Pentru rovineta sanctiunea este data de cei de la "cnadr",foarte grabiti sa mai bage niste banuti la buzunar.Baieti au facut niste formulare tipizate care sunt trimise acasa la persoanele sanctionate dar nici acestea nu indeplinesc conditiile de sanctonare si...am ivatat cateva persoane sa atace masura incheierii procesului-verbal in instanta si au castigat si hop banii din buzunarul smecherilor inapoi in al cetateanului.(procesul verbal trebuie sa indeplineasca niste conditii .De exemplu data, semnatura agentului constatator in original, locul faptei,etc.