avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulentul de insertie

Din iunie 2012 beneficiez de stimulentul de insertie 500 ron datorita faptului ca m-am intors in campul muncii asa cum prevede legea. Ceea ce nu stiu este ce se intampla in momentul in care eu imi dau demisia inainte de a se incheia perioada de un an in care eu beneficiez de acest stimulent de insertie, dar ma angajez in scurt timp in alta parte!Astept raspunsuri ,multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:10, 8 Mai 2013
1. Plata stimulentului de insertie se suspenda pe perioada cat nu veti mai avea venituri din salariu.

2. Plata stimulentului de insertie se va relua in momentul in care veti avea iar venituri din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie Mădălinaotilia Mădălinaotilia Bună ziua. M-am întors în câmpul muncii anul trecut în luna iunie la un job nou după concediu crestere copil și beneficiez de stimulent insertie. Acum ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia crestere copil mirela_feb mirela_feb timp de 11 ani am lucrat ca ingrijitor persoana cu handicap (fratele meu) , anul trecut am nascut si m-am intors la munca dupa 40 de zile si am ales ajutorul ... (vezi toată discuția)
Incetare concediu crestere copil cryys cryys Buna ziua, As dori ca in momentul incetarii concediului de crestere copil sa imi dau demisia si sa ma angajez la un alt angajator. In momentul reluarii ... (vezi toată discuția)