avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1263 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale achizitie societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

achizitie societate

Buna ziua,

Doresc sa cumpar un srl. A avut activitatea suspendata pana anul trecut. In prezent se depun declaratiile pe 0. Mi s-a prezentat fisa pe platitor de la ANAF.
Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa mai verific inainte de a o cumpara?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: alinabella , utilizator 09:04, 17 Mai 2013
Buna ziua,
De principiu astea nu ar fi nimic de verificat. Daca a avut activitatea suspendata 3 ani, atunci nu are nici datorii catre alti furnizori acestea fiind prescrise. Oricum in actul de cesiune este bine sa faceti aceasta specificatie ca orice datorie anterioara datei de ... (data cumpararii) care in sarcina exclusiva a administratorului vechi al firmei ca persoana fizica. Va va scuti de eventuale neplaceri.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Va multumesc frumos.
O zi buna!
Cum pot verifica daca are datorii la banci? Se poate suspenda activitatea cu datorii la banci?

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act donatie larisa61 larisa61 In anul 2011 am cumparat un apartament de la cumnatul meu,am mers la notar sa facem actele si pentru a plati mai putin am facut act de donatie in loc de act ... (vezi toată discuția)
Valabilitate proces verbal elenaandra elenaandra Buna ziua, Va rog sa mi spuneti cata valabilitate are un proces verbal prin care o institutie publica(primarie) isi ia angajamentul sa atribuie o locuinta ... (vezi toată discuția)
Putin ajutor va rog frumos - instrainare teren Maricel09 Maricel09 am un act de donatie pe un teren ...facut de bunicul meu...dar intre timp bunicul a murit si ce se afla pe teren casa si restul au revenit dupa moartea ... (vezi toată discuția)