Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum se face un recurs?

O cunostinta a depus cerere de eliberare conditionata dar cererea a fost respinsa (din niste motive ciudate, cam de neinteles) si doreste sa faca recurs. A primit la penitenciar instiintarea (sau decizia, nu stiu exact cum se numeste) cu respingerea cererii de eliberare conditionata iar pe acea hartie e si un camp unde este intrebat daca doreste sa faca recurs sau nu. Daca completeaza acel camp si spune ca doreste sa faca recurs si ca motivele le va prezenta la primul termen e suficient? Sau trebuie sa faca o cerere separata de recurs?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:44, 3 Martie 2009
Nu este obligatoriu.
Pe liberare conditionata se poate solutiona favorabil cauza si sa fara memoriu.
Ar avea insa sanse mai mari cu avocat ales.

avocat Claudiu Lascoschi
Multumesc mult pentru raspunsuri. Va fi cu siguranta un avocat ales.
Asa sa faceti dar vedeti ca conteaza si cat il platiti.In penal nu e criza.
Aici e de fapt treaba.
Simplul fapt ca are avocat ales nu este suficient.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E nevoie de avocat la eliberarea conditionata? anush17 anush17 pentru eliberarea conditionata trebuie sa ai tu avocat sau se da din oficiu? Cum este cel mai indicat? (vezi toată discuția)
Cerere eliberare conditionata Antoaneta Mariana Antoaneta Mariana Buna ziua si multumesc celor care ne raspund!!! Intrebarea mea este : cum se formuleaza o cerere de eliberare conditionata catre un penitenciar.??? Cum ... (vezi toată discuția)
Pot sa retrag un recurs introdus de avocat fara permisiunea mea? doru anghel doru anghel Fiul meu e incarcerat pt o delapidare. Avocatul a introdus recurs in ultima zi trimitandu-l prin posta. Pana sa ajunga recursul in sistem, a fost ... (vezi toată discuția)