Buna ziua,
S-a facut o greseala in sensul nedepunerii contestatiei la tabelul preliminar in termen, neavand cunostinta de faptul neadmiterii creantei partial.
Dupa cateva zile de de la dreptul de a depune contastatie are loc termen de judecata unde se prezinta reprezentantul societatii noastre si inainte de inceperea sedintei studiaza dosarul si constata lipsa existentei tabelului preliminar la dosar,iar apoi intrebat de judecatorul sindic sindic ce are de zis, ii spune ca ar fi vrut sa vada tabelul preliminar, impunandu-i lichidatorului sa-l depuna a doua zi, care pleda ca totul e in regula nedepunand nimeni contestatie.
Abia a doua zi a fost depus tabelul si atunci am si aflat de creanta admisa partial, dar inregistrat cu stampila instantei ca ar fi fost depus inainte cu 15 zile astfel ca aveai timp de contestatii.
Astfel in ziua cand am aflat de tabel am facut cerere de repunere in termen in vederea depunerii contestatiei, trimisa prin posta, invocand printre altele art. 72 alin 4 din legea 85/2006 precum si faptul ca nu era depus tabelul la dosarul cauzei.
Credeti ca putem avea vreun sort de izbanda....? ma ingrijoreaza fiind vorba de o suma destul de mare, calculul lichidatorului finnd total eronat, ignorand pur si simplu un act aditional. multumesc
Sigur, aveti sansa. Ar mai fi trebuit sa verificati data publicarii tabelului in buletinul insolventelor. Poate ca va avantaja. De acum depinde de presedintele completului.