avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... plata taxei / timbrului verde auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

plata taxei / timbrului verde auto

buna ziua tuturor !! pt imatricularea unui auto folosit trebuie sa platesc asa zisul timbru de mediu , am luat primul rand de numere provizorii ,iar dupa 60 de zile trebuie sa inscriu auto cu numere definitive , va rog - cateva sfaturi sau cum trebuie sa procedez pt a nu plati taxa , sau unde trebuie sa ma adresez in cazul platii taxei si obtinerea restituirii sumei platite ,
multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Imatriculare auto bulgaria maanu maanu Buna ziua am un autoturism care a fost adus din bulgaria anu trecut si tot anu trecut a fost facut demersul de judecata pentru recuperarea taxei auto. a fost ... (vezi toată discuția)
restituire timbru mediu gilmi gilmi Buna ziua. Va solicit cu o intrebare : pot s-a mi se restituie timbru de mediu platit la data de 12.11.2013 pentru prima imatriculare si care este norma ... (vezi toată discuția)
Cum pot circula provizoriu? emil6702 emil6702 Buna seara Am achizitionat un auto din UE pt transportul persoanei cu handicap, pe numele acesteia, urmand sa fiu eu conducator. Am solicitat la Admin. ... (vezi toată discuția)