avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Birou resurse umane -Studii necesare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Birou resurse umane -Studii necesare

Buna ziua! Pentru a-ti desfasura activitatea intr-un Birou Resurse Umane, ce studii superioare " adecvate" iti sant necesare: juridice, economice sau tehnice? Exista ceva ce poate reglementa acest aspect? Intreb, deoarece in ultima perioada si ce-i ce termina romana-franceza se pare ca pot fi chiar sefi ai acestui birou ! Vor preda resursele umane in alta limba, caci de experienta in domeniu, se intelege...#-oMultumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 14 Mai 2013
Nu exista nico reglementare legala care sa prevada ceea ce doriti dvs sa aflati ...
Ai nevoie de diploma de referent resurse umane. E un curs acreditat de Ministerul Muncii. In rest... studiile superioare pot fi chiar si tehnice.
Unde este prevazuta aceasta obligativitate de a avea o diploma de referent resurse umane?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referent de specialitate in resurse umane gby1970 gby1970 Buna ziua! Am o nelamurire, nu gasesc nicaieri ce studii sunt agreate pentru ocuparea postului de referent de specialitate in resurse umane. O diploma de ... (vezi toată discuția)
Specializarea necesara pentru a fi sef de resurse umane intr-o institutie manoadriana manoadriana Cine imi poate spune ce specializare este nevoie sa ai pentru a putea fi sef de personal intr-o institutie? (vezi toată discuția)
Functii cu studii medii si superioare piticul piticul sunt incadrata pe un post de referent/inspector resurse umane 342304 cu studii medii. am absolvit studiile superioare in domeniu cu diploma de licenta .As vrea ... (vezi toată discuția)