avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Corupere minora de 16 ani de catre un barbat mult mai ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Corupere minora de 16 ani de catre un barbat mult mai in varsta

Am o fata de 16 ani.Este indragostita de un barbat mult mai in varsta ca ea,si vrea sa se mute la el.Exista vreo procedura legala care sa imi permita sa nu o las sa faca acest lucru?Sau pot cumva sa il actionez pe acest individ din punct de vedere legal sa nu se mai apropie de fata?
Din cate stu faptul ca ste minora va da anumite drepturi asupra acesteia nu stiu daca se mai poate numi corupere sexuala la aceasta varsta in orice caz ca un sfat v-as zice sa ii ascultati parerea ei in legatura cu aceasta persoana,totusi are o varsta adica nu are 9-10.
seara buna va doresc
In consecinta nu am nici un sprijin legal sa interzic acest lucru?Trebuie sa accept alegerea fetei indiferent care va fi aceea?Iar individului care a corupt-o nu ii pot face din punct de vedere lega chiar nimica nu exista o lege privind acest aspect?
Nu exista nicio cale legala ca sa o constrangeti sa vina inapoi.
Deci trebuie sa accept alegerea ei iar individului pe care il iubeste nu il pot constrange sub nici o forma legala sa se mai apropie de ea?
Cam DA.

Poate "individul care a corupt-o" chiar ii poarta o dragoste sincera fetei dvoastre.
Stati linistit, in dragoste alege soarta, nu noi.
In plus toti avem dreptul sa facem greseli, inclusiv fata dvoastra.

Alte discuții în legătură

Corupere de minori? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Am o verisoara de 15 ani si 6 luni care intretine relatii sexuale cu un barbat de 43 de ani. Parintii doresc sa depuna plangere penala impotriva barbatului, ... (vezi toată discuția)
Copurere de minori? adrian 75 adrian 75 Buna ziua, Numele meu este Adrian si am un fiu care are o alta orientare sexuala, problema mea este ca fiul meu in varsta de 28 de anii a avut o relatie de 2 ... (vezi toată discuția)
M-am culcat cu prietena mea minora si acum s-ar fi aflat bikaeraser bikaeraser va cer voua sfatul ca eu nu stiu sigur ...am 25 ..prietena mea 17 si suntem de 6 luni, m-am culcat cu ea ..cu acordul ei, fara sa-i promit ceva anume bani, ... (vezi toată discuția)