avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... copurere de minori?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

copurere de minori?

Buna ziua, Numele meu este Adrian si am un fiu care are o alta orientare sexuala, problema mea este ca fiul meu in varsta de 28 de anii a avut o relatie de 2 ani de zile cu un baiat minor in varsta de 16 ani la inceputul relatiei ,in prezent 18 ani. As dori sa stiu in cazul in care mama acestui copil si chiar copilul insusi vor depune plangere impotriva copilului meu pentru corupere de minori ce se va intampla avand in vedere ca acest baiat" prietenul " fiului meu a fost de acord in privinta relatiilor sexuale?Dar in prezent neaga faptul ca ar fi fost de acord cu relatia si lasa impresia ca a fost amenintat de fiul meu? Sau ce se poate intampla in cazul in care doar mama depune plangere impotriva fiului meu? in ce condamnare juridica s-ar incadra fiul meu? si ce pedeapsa ar putea primi? Tin sa mentionez ca in aceasta relatie fiul meu are martori care pot confirma apropierea si implicarea in aceasta relatie dintre el si acest baiat. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:40, 22 Martie 2010
Nu este vorba de corupere de minori.
Personal nu cred ca este vorba de corupere de minori.:)
In cazul de fata nu poate fi tras la raspundere pt infractiunea de coruptie sexuala (art. 202 Cp).
Nu poate fi vorba despre coruptie sexuala,actele dintre cei doi neavand nici caracter dovedit obscen si neavand loc ,nici in prezenta altui minor,acestea fiind cerinte imperative ale art.202 c.pen,care se refera la coruptia unui minor
Buna numele meu este Alex si am putin peste 18 ani .Am o relatie cu o fata de 15 ani dar cu care nu am intretinut relatii sexuale. Parintii fetei stiu de aceasta relatie . In cazul in care voi face sex cu dansa si parintii vor depune plangere la politie se poate ajunge la inchisoare pentru corupere de minori ? #-o

Alte discuții în legătură

Corupere de minori victorrr victorrr Am o relatie stabila cu un baiat de 16 ani, de vreo 7 luni, (eu fiind tot baiat,20 de ani), ne intelegem foarte bine si toate au fost la locul lor pana au ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Am o verisoara de 15 ani si 6 luni care intretine relatii sexuale cu un barbat de 43 de ani. Parintii doresc sa depuna plangere penala impotriva barbatului, ... (vezi toată discuția)
Corupere mgigoloiu mgigoloiu am o relatie ce dureraza de 6 luni , cu o fata de 15 ani iar eu avind 34 de ani , pot fi acuzat de corupere de minori daca intretin relatii sexuale cu acordul ... (vezi toată discuția)