avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cazier judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cazier judiciar

buna seara,

o amenda administrativa apare in cazierul solicitat de ministerul apararii cand se fac verificari pentru accesul angajatilor la informatii clasificate in temeiul hotararii 585/2002? oare politia ofera si datele din fisele operative care stiu ca se ofera instantelor de judecata.
ministerul apararii are acces la cazier sau la o copie dupa certificatul de cazier?
multumesc.
.
Ei pot avea acces la informatia potrivit careia figurati cu o amenda administrativa.
Este logic ca o institutie va da o aprobare pentru un anumit drept numai dupa efectuarea unor verificari in ceea ce va priveste. Daca antecedentele penale reprezinta o cauza ce impiedica acordarea acelui drept fiti sigur ca unitatea are acces la acele informatii, altfel nu ar putea impune niste conditii pe care nu le-ar putea verifica.
Si au acces la aceste informatii...
o amenda administrativa reprezinta antecedent penal? dupa cat timp poate interveni reabilitarea?
Pentru furt la cate amenzi administrative ai dreptul conform legii penale ?

Alte discuții în legătură

Amenda administrativa furt calificat MARILENA64 MARILENA64 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea chestiune: am primit o amenda administrativa de 1000 ron pentru furt calificat din supermarket, lucrez in ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin, urmarire penalã. am declarat un alt loc de muncã, ce efecte poate avea acest lucru? girinanovac girinanovac buna dimineata, am un dosar penal pentru furt din magazin, am fost dusa la politie si amprentata, fotografiata, mi s-au luat declaratii si cred ca acum sunt ... (vezi toată discuția)
Antecedente penale ? quasimodo821 quasimodo821 in anul 2007 am fost cercetat pentru furt calificat ,mi s-a facut dosar penal, prejudiciul fiind mic , am recunoscut fapta si am primit o amenda administrativa ... (vezi toată discuția)