avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare factura capsule cafea
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare factura capsule cafea

Am incheiat un contract de comodat cu un furnizor de cafea. Obiectul contractului reprezinta furnizarea a folosintei cu titlu gratuit a unui aparat de preparat cafea. In schimb imi factureaza capsulele de cafea (exemplu 100 capsule la o valoare cu tva de 181 ron) . Eu folosesc aceasta cafea la servirea clientilor. Pe ce cont de cheltuiala pot inregistra factura cu tva?
Cel mai recent răspuns: giuglea , utilizator 09:29, 23 Mai 2013
cafeaua nu o puteti inregistra decat pe protocol, chiar daca o mai utilizeaza si salariatii.Altfel va trebui sa o considerati avantaj in natura si fiscul va va obliga sa o impozitati
Eu o inregistrez pe 3028 si o dau in consum,nu este o valoare mare si nu sunt lunare facturile de cafea cel putin la mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cheltuieli protocol andy_vlad andy_vlad Buna ziua, In urma modificarilor din acest an, va rog frumos sa imi spuneti cum se inregistreaza o factura de protocol, in speta cafea cumparata lunar pentru ... (vezi toată discuția)
Contabilizare mic dejun vlad.aurelia vlad.aurelia Ma confrunt cu umatoarea situatie: -in luna august au cazare in valoare de 10000 lei din care valoarea micului dejun este de 2000 lei.In acesta valoare ... (vezi toată discuția)
Apa pentru salariati e deductibila fiscal? alinacostea alinacostea Apa minerala cumparata pentru salariati este chelt deductibila?Pe ce cont contabil ar fi bine sa se inregistreze?Mentionez faptul ca societ presteaza serv de ... (vezi toată discuția)