avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... eroare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

eroare

Am incheiat CIM pt o persoana. La cateva minute dupa completarea in REVISAL ne spune ca de fapt este in concediu pt cresterea copilului si ca are CIM suspendat la o alta societate si ca nu ar dori sa piarda alocatia si indemnizatia. ????? Stim ca in conditiile astea nu trebuie angajat asa ca am ales optiunea de nulitate in REVISAL pt a i se anula CIM. Cum trebuia procedat pt a nu ii afecta alocatia si indemnizatia?
Cel mai recent răspuns: popctin30 , utilizator 16:08, 23 Mai 2013
Ce motiv de nulitate s-a invocat ?
eroare incadrare salariat
In acest caz, data incetarii c.i.m. trebuie sa fie identica cu data inceperii activitatii . Alocatia nu-i este afectata , ci era afectata prin incheierea acelui c.i.m. doar indemnziatia pentru CCC.
data incetarii cim este maine ca asa ne-a permis revisal-ul. In acest caz il afecteaza?
exista vreo diferenat intre data inceperii activitatii si data incetarii c.i.m.?

Alte discuții în legătură

Pensionare limita de varsta Ilie88 Ilie88 Buna ziua, Am un salariat care a primit decizia de pensionare pentru limita de varsta (reducere varsta standard de pensionare pt conditii deosebite) si ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Anna-Nektaria Anna-Nektaria In luna iulie un salarit se pensioneaza pentru limita de varsta, dar atat conducerea cat si salaritul vor sa continuie relatia de munca. Este necesar un nou ... (vezi toată discuția)
Inchidere cim si deschidere un nou cim ? volvera volvera Pentru a incepe munca (semna contractul) la noul noul loc de munca pe data de 1 septembrie cand ar trebui sa-l inchid pe cel existent la actualul loc de munca ... (vezi toată discuția)