Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca sunt in concediu crestere copil pot sa imi fac firma fara sa mi se intrerupa indemnizatia aferenta?

Sunt in concediu de crestere copil, dar as vrea sa imi dezvolt si o afacere proprie. Intrebarea mea este daca as putea intreprinde activitati comerciale, dar in acelasi timp sa primesc si indemnizatia pentru crestere a copilului.
As putea, in acest caz sa-mi fac intreprindere individuala ?

Va multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:15, 27 Mai 2013
1. Puteti sa faceti demersurile pentru a desfasura o activitate independenta.

2. Dar in momentul in care veti incepe sa obtineti venituri din aceasta activitate se va suspenda plata indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii pot obtine stimulentul de insertie? Andreea277 Andreea277 Buna ziua.Sunt insarcinata si detin o intreprindere individuala.Acum sotul meu pe baza unei procuri se ocupa de firma,practic e administrator in locul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil catalinhabet catalinhabet Detin o Intreprindere Individuala de 3 ani si primii ani am fost pe pierdere si ultimul an pe profit. Sotia nu este angajata si vreau sa stiu daca pot primi eu ... (vezi toată discuția)
Venituri ca ii in timpul concediului de crestere copil! roxanne^^ roxanne^^ Va rog sa-mi spuneti daca in concediu de crestere copil fiind, pot inregistra venituri in cadrul Intreprinderii individuale pe care o detin. Mentionez ca imi ... (vezi toată discuția)