avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Paritate de voturi la aprobarea planului de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Paritate de voturi la aprobarea planului de reorganizare

in situatia in care avem 4 categorii de creante- garantate, bugetare, cele prevazute de art 96 (furnizori ) si chirografare iar doua categorii aproba planul si doua categorii nu il aproba, cum se interpreteaza votul?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:23, 30 Mai 2013
Departajarea se face in functie de valoarea creantelor detinute de catre creditori, in conditiile art.100
...(4) Un plan va fi socotit acceptat de o categorie de creanţe dacă în categoria respectivă planul este acceptat de o majoritate absolută din valoarea creanţelor din acea categorie
Ultima modificare: Joi, 30 Mai 2013
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de vedere in procedura implementarii si realizarii planului de reorganizare aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Pe scurt: a doua sedinta a creditorilor la care ni se solicita de catre admin. judiciar punctul de vedere referitor la planul de reorganizare si mai important ... (vezi toată discuția)
Contestarea planului de reorganizare?! corstef corstef Buna ziua Cand poate fi contestat un plan de reorganizare tinand cont ca noi ca si creditor din categoria \"alti creditori\" nu am fost convocati la sedinta ... (vezi toată discuția)
Insolventa nedelcu1971 nedelcu1971 Buna ziua, cit la % din datoriile unei societati vin acceptate la plata, intr-un program de reorganizare? Sume neincasate pot fi compensate cu datorii ... (vezi toată discuția)