avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Termen contestatie proces verbal licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

Termen contestatie proces verbal licitatie

Buna ziua. Care este termenul maxim de depunere a unei contestatii impotriva unui proces verbal in cadrul unei executari silite? Banuiesc ca 15 zile - dar cum se calculeaza? Spre exemplu la un pv comunicat pe 17.05 care este termenul limita? Se mai poate depune pe 03.06 in conditiile in care a 15 a zi este sambata? Intreb deoarece persoana care face contestatia nu este in tara pana pe 03.06. Multumesc
Cel mai recent răspuns: danpop2012 , utilizator 07:33, 30 Mai 2013
Se socotesc pe zile libere, nesocotind ziua cand a fost comunicat si nici ziua cand se termina, iar daca ziua pica in zi nelucratoare, se prelungeste pana la prima zi lucratoare. Deci incepeti cu 18, termenul se implineste duminica pe 2, iar ultima zi in care poate fi depus, e 3.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutor ContSters102723 ContSters102723 poate cineva sa ma ajute si pe mine cu o problema ? hotararea instantei am primito joi 28 mai a. c. am introdus recurs in data de luni 15 iunie cum se ... (vezi toată discuția)
Calculul termenului de 15 zile în care pot sã depun o contestaþie la instanþã cypyk cypyk buna ziua, va rog sa-mi indicati si mie cu exactitate cand e ultima zi de a depune contestatia la executare, la instanta daca somatia am primit-o in data de 5 ... (vezi toată discuția)
S-a dat pronunțarea pe 12.05.2025, cu termen ... nicoleta_elena nicoleta_elena Juridic Bună ziua S-a dat pronunțarea pe 12.05.2025,cu termen de recurs 5 zile de la pronunțare, S-a depus recurs pe 19.05.2025 Este in termen? 17 și ... (vezi toată discuția)