Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

proces verbal

buna ziua. am primit un proces verbal, faptele pt care l-am primit sunt mentionate in art 3 pct 25 din legea 61/1991. nelamurirea pe care o am este urmatoarea: se poate sa primesc o amenda, eu nesemnand procesul verbal, plus ca procesul s-a incheiat in ziua urmatoare evenimentului pentru care am fost amendat, iar la sectiunea in care contravenientul trebuie sa semneze, a semnat un martor, si anume cel care a sunat la politie
Se poate face contestatie pentru asa ceva?
Ultima modificare: Joi, 30 Mai 2013
razvan2610, utilizator
Cel mai recent răspuns: razvan2610 , utilizator 16:22, 30 Mai 2013
Da, se poate. Dovediti cu martori ca nu aveati muzica data tare si ca nu ati deranjat pe nimeni.
succes.
av.M.Hornea
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare p.v Cristian81 Cristian81 Buna seara, acum cateva zile in jurul orei 23 in calitate de presedinte de bloc , cat si de locatar , am sunat pe telefonul fix al sectiei de politie din ... (vezi toată discuția)
Amendat pentru tulburarea linistii publice cataioan cataioan A fost un mini chef in camin care nu a deranjat pe nimeni inafara de portar, care statea afara si ne-a auzit pt ca aveam geamul deschis (mentionez ca aveam ... (vezi toată discuția)
Contestarea amenzii dupa mai mult de 15 zile Ceban_Alex Ceban_Alex Buna ziua. Am primit o amenda de 1000 Ron pe baza legii 61/1991 art.2 pct.25 perturbarea linistii publice, in data de 03.04.2016. Eu am aflat de aceasta ... (vezi toată discuția)