avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara salar - loc de munca temporar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara salar - loc de munca temporar

Daca as dori sa intru in concediu fara salar la actualul meu loc de munca, 6 luni de exemplu, as putea avea legal, pe aceasta perioada, un alt loc de munca cu norma intreaga?
Cel mai recent răspuns: vtundem , utilizator 11:06, 4 Iunie 2013
Da, puteti avea un alt raport de munca pe perioada cat sunteti in CFP.

Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe functii, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea (art. 35 alin. (1) din Codul muncii ).
Fac exceptie de la aceste prevederi situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata danwxs danwxs buna ziua ! m-am mai documentat dar pun o intrebare ca sa fiu sigur . in fapt lucrez in prezent la o firma cu capital de stat ( nu am functie de conducere sau ... (vezi toată discuția)
Angajare 8 ore la doua locuri de munca Ruslana1 Ruslana1 Buna ziua. As dori sa stiu daca este posibil ca o persoana sa fie angajata la doua societati diferite, cu norma intreaga de 8 ore/zi. Multumesc. (vezi toată discuția)
Cim pe perioada co aldorin aldorin Buna ziua, sunt angajat la o societate cu norma intreaga , pe perioada CO ma pot angaja la o alta societate tot cu norma intreaga? Va multumesc (vezi toată discuția)