avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Rate la banca platite, amenintari telefonice ...
Discuție deschisă în Executare silită

Rate la banca platite, amenintari telefonice nejustificate

as dori sa intreb,,, cum poate o banca sa ti divulge contul unei alte firme? mentionez ca sant cu datoriile la zi,si cand am intarziat am platit penalitati.am luat un credit de nevoi personale in 2007.msi am de plata 220 euro..ma suna de la o firma si ma ameninta sa platesc,,, dar eu sant in grafic cu plata... am reclamat la opc.. si nimic..cica nu am bon...ca ma amenintat...sant din bucuresti... cui sa ma adresez? multumesc
Cel mai recent răspuns: bandi2 , utilizator 08:35, 11 Iunie 2013
in urma sesizarii facute de mine catre conducerea bancii,banca acum da inapoi... ma suna si mi comunica sa platesc in contiunuare la ei ratele.. nu la o alta firma... oare ce au vrut sa faca? si nu le a reusit
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2013
ContSters214341, utilizator
Trebuie sa stiti ca acea firma nu a facut decat sa va adreseze notificarea bancii. Sunt platiti sa faca asta, doar asta. Nu au facut decat sa va aduca aminte ca aveti o rata scadenta. Cam ce credeti ca vroiau sa faca, in afara de a va reaminti sa va platiti datoria catre ei?
ce ma mi faca? eu la 51 de ani, am vazut si auzit multe.sa ma... nu pot scrie aici. eu nu discut decat cu banca. ei ameninta... exista si forum cu ei, initiat de senatorul iulian urban. asta fac. cu cine le merge, nu am semnat nimic cu ei. nici nu le cunosc.. dar nu e mormal sa ma ameninte ca ma executa... mai ales ca sant la zi cu datoriile si creditul nu e cu ipoteca. amenintarea chiar si telefonica se pedepseste...
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2013
bandi2, utilizator
Nu credeti tot ce scrie acel senator. Sunt oameni care au ramas fara locuinte, pe sfaturile sale.

Au voie sa va ameninte cu executarea, pentru ca e o amenitarea in exercitarea unui interes legitim, deci nu ar fi infractiune.

In plus, chiar daca nu ati garantat cu imobilul, raspundeti pentru indeplinirea obligatiilor de plata cu tot ce detineti in proprietate, inclusiv cu locuinta. V-o pot executa.
Ultima modificare: Vineri, 7 Iunie 2013
ContSters214341, utilizator
si da,, intr un stat de drept e infractiune sa ameninti pe cineva dl jurist... nu santem in africa.firmele aste sant dubioase,si se cred d zei. mai e si garda financiara...care trebuie sesizat... si tot asa,pana se lecuiesc

Alte discuții în legătură

Firma de recuperari creante triton10 triton10 Buna ziua As dori niste pareri privind urmatoarea situatie : O firma a luat credit de la banca. In urma schimbarilor in situatia economica, nu a mai putut ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanta adriana73 adriana73 in luna iulie am primit o notificate cesiune creanta de la kruk prin care mi se comunica ca sa cesiunat o creanta in 2015 de la ing catre ei.am fost la banca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperare ThisIsIt ThisIsIt Buna ziua.Acum 3 ani am avut o descoperire de cont la care plateam o dobanda lunara de 20 ron. intotdeauna puneam cateva sute de lei ca sa ma asigur ca 6-7 ... (vezi toată discuția)