avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Rate la banca platite, amenintari telefonice ...
Discuție deschisă în Executare silită

Rate la banca platite, amenintari telefonice nejustificate

as dori sa intreb,,, cum poate o banca sa ti divulge contul unei alte firme? mentionez ca sant cu datoriile la zi,si cand am intarziat am platit penalitati.am luat un credit de nevoi personale in 2007.msi am de plata 220 euro..ma suna de la o firma si ma ameninta sa platesc,,, dar eu sant in grafic cu plata... am reclamat la opc.. si nimic..cica nu am bon...ca ma amenintat...sant din bucuresti... cui sa ma adresez? multumesc
Cel mai recent răspuns: bandi2 , utilizator 08:35, 11 Iunie 2013
din cate citesc eu aici, dvs doamna nu spuneti toata povestea.
de fapt pe dvs v-a enervat faptul ca banca a vandut creanta unei alte firme. ceea ce inseamna ca nu sunteti la zi cu imprumutul.
dvs la fel ca multi altii, ati crezut ca banca este o institutie de binefacere, in care socotim doar banii primiti in mana si ati mers pe iluzia ca bancile sunt niste hoti, fara sa cititi cu atentie contractul.
varsta din pacate nu este o garantie a cunoasterii. faptul ca va luati dupa un senator sau dupa otv, este la fel o mare greseala. In locul dumneavoastra as suna la banca, m-as interesa de toata situatia si i-as ruga sa imi trimita un desfasurator al platilor facute pana acum. asa o sa vedeti daca aveti si ratele acoperite.
pana la alte eventuale mesaje, nici o banca nu se apuca sa sune un client bun platnic si sa il ameninte printr-o alta firma ca va fi executat. pe de o alta parte stiu foarte multe persoane deranjate de faptul ca banca ii suna din timp sa li se reaminteasca data scadenta.
gresit... sant la zi... chiar directoarea mi a confirmat... au gresit ei cica... asa ca...acum urmez eu.. si o sa ma adresez la avocatul poporului... sa terminam odata ca se poate face orice in tara asta de 2 lei
Ultima modificare: Marți, 11 Iunie 2013
bandi2, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperari creante triton10 triton10 Buna ziua As dori niste pareri privind urmatoarea situatie : O firma a luat credit de la banca. In urma schimbarilor in situatia economica, nu a mai putut ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanta adriana73 adriana73 in luna iulie am primit o notificate cesiune creanta de la kruk prin care mi se comunica ca sa cesiunat o creanta in 2015 de la ing catre ei.am fost la banca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperare ThisIsIt ThisIsIt Buna ziua.Acum 3 ani am avut o descoperire de cont la care plateam o dobanda lunara de 20 ron. intotdeauna puneam cateva sute de lei ca sa ma asigur ca 6-7 ... (vezi toată discuția)