Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de ordonanta presedintiala oarecum concomitenta cu apelul

In 4.06.2013, a fost respins apelul in procesul de divort.

La sedinta din dosarul de ordonanta presedintiala din 6.06.2013, nu a fost niciuna dintre parti.
Instanta in dosarul de ord. pres.:

Tip solutie: 155/1 c.pr.civ
Solutia pe scurt: In temeiul art.411 alin.1 pct.2 din Noul C.proc.civ., suspenda judecarea cauzei. Cu recurs cat timp dureaza suspendarea cursului judecarii procesului. Pronuntata in sedinta publica, azi, 06.06.2013.

Puteti sa-mi spuneti, va rog, ce ar trebui eu sa fac? Recurs sau repunerea cererii de ord. presedintiala in stare de judecata in fond?
Puteti solicita repunerea cauzei pe rol intrucat s-a suspendat pentru lipsa partilor. Nu exista motiv de recurs .
Multumesc! Cum timbrez repunerea (timbru. taxa), puteti sa-mi spuneti, va rog?
1/2 din taxa de timbru achitata initial:
-taxa de timbru de 5.00 lei si
- timbru jud. de 0,15 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol - dosar ! tutu12 tutu12 A fost suspendata judecata intr-un dosar cu mentiunea pe ..portal : solutia pe scurt: Suspendă judecata cauzei privind pe reclamantul ................ şi pe ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol a cauzei suspendate potrivit art. 155 ind. 1 cod procedurã civilã irina8001 irina8001 [07.03.2013 Ora estimata: 08:30 Complet: C7 Tip solutie: 155/1 c.pr.civ Solutia pe scurt: Suspendă judecata cauzei conform disp. art. 1551 (1) Codul de ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces conform art. 244, pct. 1 cod procedura civila Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Procesul a fost suspendat in baza art 244 p.1 in 25 ianuarie. Incheierea prin care s-a dispus suspendarea se comunica partilor aflate in proces? ... (vezi toată discuția)