avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reinnoire carte de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reinnoire carte de identitate

Buna ziua. As dori sa ma lamuriti cu o problema. Peste un an trebuie sa imi reinnoiesc C.I. pentru ca expira. In C.I am adresa de domiciliu, adresa parintilor din bucuresti (unde m-am si nascut), dar eu stau cu chirie. Proprietari sunt ambii parinti in acte. Intrebarea este daca pot sa imi reinnoiesc C.I. cu aceeasi adresa, daca am doar accordul unuia din parinti?
Vreau sa stiu daca este necesara semnatura ambilor parinti, avand in vedere ca am 23 ani si am inteles ca trebuie sa ma ia in spatiu.
Daca nu, as putea sa imi fac buletin provizoriu. Trebuie sa imi fac buletin provizoriu la orice sectie de politie din bucuresti sau la cea de care apartin in momentul acesta? sau la orice sectie din sectorul respectiv?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Utilizator199 , utilizator 07:43, 8 Iunie 2013
Nu e necesar decat acordul unuia din proprietari.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutiile statului roman iti trimit corespondenta pe adresa din buletin, sau pe cea din viza de flotant? buletinchirias2019 buletinchirias2019 Am buletinul recent expirat si nu ma pod duce in orasul natal sa il reinnoiesc. Stau in chirie cu contract la anaf, dar proprpetarii nu vor sa ma ia in spatiu ... (vezi toată discuția)
Act de identitate expirat, probleme dovedire domiciliu helpPlz helpPlz Buna ziua. Am vazut ca intrebari asemnatoare au mai fost postate in trecut, am citi acesle articole, dar raspunsurile fie au fost neconclusive pentru mine, fie ... (vezi toată discuția)